Woonbegeleider locatie Groningen

Over MartiniZorg

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. De woonvoorziening is een onderdeel van Martinizorg waar 24 uur Begeleiding geboden wordt. Voor de locatie in Groningen zijn wij direct op zoek naar nieuwe collega’s.

De doelgroep waarmee gewerkt wordt, zijn mensen met een psychische of verstandelijke beperking en/of in combinatie met een sociale beperking.

De leeftijd van deze doelgroep is: 50 – plussers

Omschrijving functie:

Als woonbegeleider fungeer je als een spin in het web rondom de zorg van cliënten op locatie en in de thuissituatie. Naast het uitvoeren van de zorg coördineer je de zorgverlening, werk je samen met informele en formele partners en ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, inhoud en samenhang van de zorg. Er wordt gewerkt met een elektronisch cliëntendossier en jij bewaakt hiervan de methodiek en inhoud. Je hebt een regiefunctie in de ketenzorg en bent aanspreekpunt voor de cliënt, familieleden, mantelzorgers en andere instanties. Je draagt zorg voor het opstellen, uitvoeren en bewaken van zorgindicaties.

Een belangrijk onderdeel van jouw werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet jouw werk volgens de visie en afspraken van MartiniZorg.

Eisen

– Minimaal afgeronde MBO opleiding, niveau 4
– Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je kunt zelfstandig verzorgende taken uitvoeren
– Je bent flexibel inzetbaar
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig BHV certificaat
– In bezit van een VOG of bereid om er één aan te vragen

 

Salarisindicatie

In overleg te bepalen, conform CAO VVT.

Overige

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online (klik hier!), of neem voor meer informatie contact op met Silvie Narain, tel: 06-10374438

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.