Verzorgende IG locatie Groningen en Hoogkerk

Over MartiniZorg

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. De woonvoorziening is een onderdeel van Martinizorg waar 24 uur Begeleiding geboden wordt. Voor de locatie in Groningen en Hoogkerk zijn wij direct op zoek naar nieuwe collega’s.

De doelgroep waarmee gewerkt wordt, zijn mensen met een psychische of verstandelijke beperking en/of in combinatie met een sociale beperking.

De leeftijd van deze doelgroep is: 50 – plussers

Omschrijving functie:

Als verzorgende IG draag je verantwoordelijkheid voor meerdere verzorgende taken zoals het aankleden en wassen van cliënten. Naast deze werkzaamheden geef je de cliënt begeleiding, je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. In deze functie is het essentieel dat je zelfvertrouwen uitstraalt zodat je op een goede manier de handeling(en) kunt uitvoeren.

Je komt terecht in een leuk en enthousiast team waarin de cliënt centraal staat. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet jouw werk volgens de visie en afspraken van MartiniZorg.

Eisen

– Diploma MBO Verzorgende IG (niveau 3) en/of MBO Verpleegkundige (niveau 4)
– Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je kunt zelfstandig verzorgende taken uitvoeren
– Je bent flexibel inzetbaar
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig BHV certificaat
– In bezit van een VOG of bereid om er één aan te vragen 

Salarisindicatie

In overleg te bepalen, conform CAO VVT.

Overige

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online (klik hier!), of neem voor meer informatie contact op met Silvie Narain, tel: 06-10374438

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.