Verpleegkundige Niveau 5

Over MartiniZorg 

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. De woonvoorziening is een onderdeel van Martinizorg waar 24 uur zorg geboden wordt. Voor de locatie in Groningen zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

De doelgroep waarmee gewerkt wordt, zijn mensen met een psychische of verstandelijke beperking en/of detentieverleden in combinatie met een sociale beperking.

De leeftijd van deze doelgroep is: 50 – plussers

Omschrijving functie

Je biedt verzorging, ondersteuning en begeleiding aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Je signaleert (gezondheid)problemen.

Een belangrijk onderdeel van je werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet je werk volgens de visie en afspraken van MartiniZorg.

Eisen

– Diploma Verpleegkundige (niveau 5)
– Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je kunt zelfstandig verzorgende taken uitvoeren
– Je bent flexibel inzetbaar
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig BHV certificaat
– In bezit van een VOG

Salarisindicatie

In overleg te bepalen, conform CAO VVT.

Overige

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online (klik hier!), of neem voor meer informatie contact op met Silvie Narain, tel: 06-10374438

Reacties zijn gesloten.