Vacature: Praktisch Begeleider Ambulant

Over MartiniZorg 

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook Ambulante begeleiding. Voor onze Ambulante hulpverlening in de regio Winschoten zijn wij direct op zoek naar een Praktisch Begeleider.

Omschrijving functie

Als Praktisch Begeleider geef je zorg aan cliënten in de thuissituatie. Je ontvangt leiding van de Regisserend Wijkbegeleider en voert zelfstandig afgebakende taken uit in overleg met de ambulante begeleider. Er wordt gewerkt met een elektronisch cliëntendossier en jij bewaakt, samen met de ambulante begeleider, hiervan de methodiek en inhoud.

Uitgaande van de visie dat de cliënt centraal staat, speelt de Praktisch Begeleider een rol in de samenwerking tussen collega’s van het team, de ambulante begeleider en de Regisserend Wijkbegeleider. De Praktisch Begeleider heeft een signalerende rol richting de ambulante begeleider en regisserend wijkbegeleider.

Eisen

– Je bent in bezit van een MBO niveau 2 diploma van een relevante beroepsopleiding
– Je hebt enige jaren aantoonbare werkervaring met de doelgroep
– Je handelt naar de visie van MartiniZorg, draagt deze uit en zorgt voor een veilig ontwikkelingsklimaat voor de cliënt.
– Je hebt kennis van en ervaring met het oplossingsgericht werken.
– Je staat stevig in jouw schoenen.
– Je bent empathisch, initiatiefrijk en flexibel, kent de sociale kaart en kunt goed samenwerken als wel zelfstandig.
– Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Voor deze functie is het een vereiste om in het bezit te zijn van een auto plus een rijbewijs.

Wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan in een professionele organisatie met dito collega’s. Bij deze veelzijdige functie hoort een marktconform salaris.

 

Salarisindicatie

Het salaris is conform cao VVT.

Overige

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online (klik hier!), of neem voor meer informatie contact op met Geziena van der Wal, tel: 06-58813020

 

Reacties zijn gesloten.