Vacature: Helpende niveau 2 (24-36 uur)

Over MartiniZorg 

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. Voor onze ambulante hulpverleningstak in de stad Groningen zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

De doelgroep waarmee gewerkt wordt, zijn mensen met een psychische, verstandelijke beperking en/of  lichamelijke beperking.

Omschrijving functie

Voor onze vacature Helpende niveau 2 zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat.  Als Helpende draag je verantwoordelijkheid voor meerdere verzorgende taken zoals het aankleden en wassen van cliënten. Naast deze werkzaamheden geef je de cliënt begeleiding, je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. In deze functie is het essentieel dat je zelfvertrouwen uitstraalt zodat je op een goede manier de handeling(en) kunt uitvoeren.

Een belangrijk onderdeel van je werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet je werk volgens de visie en afspraken van MartiniZorg.

Eisen

– Je beschikt over een opleiding verzorgende of niveau 2, 2+ met potentie om door te ontwikkelen;
– Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je kunt zelfstandig verzorgende taken uitvoeren
– Je bent flexibel inzetbaar
– Bij voorkeur in het bezit van een geldig BHV certificaat
– In bezit van een VOG

Salarisindicatie

Het salaris is conform cao VVT.

Overige

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan direct online (klik hier!), of neem voor meer informatie contact op met Geziena van der Wal, tel: 06-58813020

 

<– Terug naar vacatures

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *