Vacature: Oproepkracht

Over MartiniZorg 

MartiniZorg is een instelling voor begeleid wonen en biedt daarnaast ook ambulante begeleiding. Voor onze locaties in Oosterpark en Hoogkerk in de stad Groningen zijn wij per direct op zoek naar oproep krachten.

De doelgroep waarmee gewerkt wordt, zijn mensen met een psychische, verstandelijke beperking, verslaving en/of lichamelijke beperking.

Omschrijving functie

Voor onze vacature Helpende niveau 2 en Verzorgende niveau 3 zijn we op zoek naar oproep krachten. Als Helpende draag je verantwoordelijkheid voor meerdere verzorgende taken zoals het aankleden en wassen van cliënten. Als Verzorgende ben je hiernaast ook nog verantwoordelijk voor het delen van medicatie. Je geeft de cliënt begeleiding, je signaleert gezondheidsproblemen en onderhoudt contact met andere hulpverleners. In deze functie is het essentieel dat je zelfvertrouwen uitstraalt zodat je op een goede manier de handeling(en) kunt uitvoeren.

Een belangrijk onderdeel van je werk is luisteren en gesprekken voeren met de cliënt. Op de werkplek ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de zorg en begeleiding zoals omschreven in het persoonlijk begeleidingsplan van de cliënt. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg voor de cliënt zo optimaal mogelijk is. Je doet je werk volgens de visie en afspraken van MartiniZorg.

Eisen Helpende niveau 2

– Je hebt je 2e jaar verpleegkunde succes vol afgerond
– Je hebt affiniteit met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je bent flexibel inzetbaar
– In bezit van een VOG

Eisen Verzorgende niveau 3

– Je hebt je 3e jaar verpleegkunde succes vol afgerond
– Je hebt affiniteit met de doelgroep
– Je hebt probleemoplossend en signalerend vermogen
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Je bent flexibel inzetbaar
– In bezit van een VOG

Salarisindicatie

Het salaris is conform cao VVT.

Overige

We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het gaat om een dienst verband van 0 uren per week. In het gesprek kun je aangeven hoeveel uur je wilt werken.

Ben je geïnteresseerd in deze baan? Klik dan hier of neem voor meer informatie contact op met Priscilla Narain, tel: +31651709370

Reacties zijn gesloten.